Idag blir det inte en massa bilder. Bara en bild på mitt nybakade bröd. Nej, jag har inte ätit upp hälften och lite till redan. Jag bara delade den i två bitar för att frysa in den andra halvan. Ett sånt dyyyrt bröd vill jag inte ska ligga framme i rumsvärmen och mögla.
Och vad är det då för märkvärdigt med detta bröd då? Ingenting särskilt alls, mer än att det inte innehåller vanligt mjöl. Det är alltså glutenfritt! Jag har dragit mej för att baka glutenfritt, men nu vet jag att det smakar bra och lätt att göra. Till och med oförskämt lätt!
Det är proppat med nyttigheter som chiafrön, linfrön, pumpafrän och solforfrön. Sen kan man ha torkade frukter i som fikusar, höll jag på att skriva, men det menar jag förstås inte, utan fikon. Eller man kanske föredrar russin. Nu kan jag inte släppa det där med torkade fikusar bara för det…
Fick lite skratt i fingrarna en stund så det gick inte att skriva. Småhackade fikusar, hahaha! Och då tänker inte jag på växter om det nu var nån som trodde det!
Resten är en deciliter av en massa mjölsorter av mandel, majs, nyponfröskal med flera och så lite fiberhusk. Min nya melodi. Man kan inte äta fröknäcke för jämnan och inte heller oopsies. Oopsies är som sladdriga och pösiga små pannkakor med alldeles för mycket äggvita i. Nä, dom får vara.
Undrar bara var jag gjort av receptet…?
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar